آراد بلدرچین

*** دان بلدرچین،قفس بلدرچین،تخم خوراکی بلدرچین، مولد بلدرچین، جوجه یکروزه بلدرچین، آموزش پرورش بلدرچین. **** تلفن همراه:09301802344

پرورش بلدرچین در خانه ، پرورش بلدرچین گوشتی، پرورش بلدرچین تخمگذار ، پرورش بلدرچین از ابتدا تا انتها، جوجه یکروزه بلدرچین ،آموزش پرورش بلدرچین،پرورش بلدرچین بدون دستگاه،دان و قفس بلدرچین، پرورش بلدرچین بدون قفس، پرورش بلدرچین اموزش ، پرورش بلدرچین از نظر اقتصادی، پرورش بلدرچین از صفر تا صد، پرورش بلدرچین به روش سنتی، پرورش بلدرچین با سرمایه کم، پرورش بلدرچین تخمگذار در بستر، نحوه پرورش جوجه بلدرچین، پرورش جوجه بلدرچین یک روزه، اموزش پرورش جوجه بلدرچین، پرورش بلدرچین در حیاط خانه

آراد بلدرچین - ***  دان بلدرچین،قفس بلدرچین،تخم خوراکی بلدرچین، مولد بلدرچین، جوجه یکروزه بلدرچین، آموزش پرورش بلدرچین.  ****  تلفن همراه:09301802344
[metaslider id=83]

خواص گوشت بلدرچین

2138323338191157208392223180145812089251

بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده قرقاول ها می باشد. در فارسی آن را کرک، ورتج، بدبده و بلدرچین که اصلاً ترکی است نامیده اند. در عربی نیز به آن سلوی و سمانی می گویند.

در طب سنتی اسلام، خواص گوناگونی به بلدرچین نسبت داده اند، مثلاً به عقیده عبدالملک بن زهر اندلسی (قرن 5) ” گوشت  بلدرچین خوشمزه و خوش طعم است که هم برای افراد سالم و هم برای بیماران سودمند می باشد؛ سنگ (کلیه و مثانه) را خرد می کند و مفید است. ” و نیز به گفته انطاکی ” گوشت بلدرچین مغذی است و بدن را فربه می سازد. ”

بلدرچین حیوانی است با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری و بسیار پُرجنب و جوش، لاجرم باید در وضعیتی پرورش یابد که امکان جست وخیز و پرواز داشته باشد. هر قدر ماهیچه در طول حیات خود فعال تر باشد گوشت آن نیز لذیذتر است (مانند ران مرغ، دم ماهی، ران حیوانات شکاری و گوسفند و همچنین سینه پرندگان وحشی).

در واقع، فعالیت و جنب و جوش زیاد در بلدرچین ها، باعث ازدیاد ذخیره گلیکوژن در بافت های ماهیچه ای آن ها می شود که این امر باعث می گردد گوشت این پرنده مانند پرندگان شکاری، بسیار لذیذ شود، به همین دلیل است که گوشت حیوانات وحشی اعم از نشخوار کنندگان(آهو، گوزن، بُزکوهی و غیره) و یا پرندگانی مانند قرقاول، کبک، تیهو، دراج و بلدرچین فوق العاده لذیذ بوده و قسمت هایی از بدن آن ها بسیار خوش طعم می باشد.

‎از دیگر مزایای بلدرچین این است که بعد از طبخ به دلیل وجود سلول های پیچیده پیوندی، در اثر پخته یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نمی شود و پرنده ترکیب خود را کاملاً حفظ  کرده و در پذیرایی ها، زیبایی فراوانی به سفره می دهد.

72 درصد وزن بلدرچین قابل استفاده است که در مرغ 55 درصد می باشد. 20 درصد وزن کل بدن بلدرچین را عضله تشکیل می دهد و درصد پروتئین و ماده خشک در عضله ران 80 درصد است، در صورتی  که این رقم در مرغ 65 درصد می باشد. گوشت سینه بلدرچین به دلیل جنب و جوش و پرواز های متناوبی که انجام می دهد علاوه بر این که حجم قابل توجهی از کل لاشه(یک سوم) را تشکیل می دهد، دارای طعم بسیار خوبی می باشد.

بلدرچین برای پرورش دهندگانی که تمایل دارند آن را به صورت صنعتی پرورش دهند نیز دارای منافع بسیاری است: دوره کوتاه جوجه کشی(15 تا 16 روز)، رشد  سریع و بلوغ زودرس(35 روزگی)، میزان تخمگذاری بالا(فاز فعال تخمگذاری طولانی)، ضریب تبدیل غذایی مناسب، نیاز به محیط پرورش  کوچک، مقاومت بالا در برابر بیماری ها و قیمت مناسب جهت عرضه مخصوص(گوشت و تخم) به بازار از جمله دلایل اقتصادی بودن پرورش این پرنده است

نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد . بخش های مورد نیاز علامتگذاری شده اند *

*